Loading...
Spreekbeurten 2019-01-17T11:15:43+00:00

Spreekbeurten

Eén van de passies van Femke is het verzorgen van spreekbeurten en trainingen, zowel op onze eigen locatie als door heel Nederland en internationaal. Femke heeft een passie voor het relevant maken van het woord van God, zo zal ze altijd proberen de preek zo praktisch mogelijk te maken. De onderwerpen waarover Femke spreekt zijn onder andere: visie voor je leven, doelbewust leven, een leven van intimiteit met God door gebed en aanbidding, Bijbelse verhalen of een les uit het leven van een persoon (vrouw) uit de bijbel. Femke komt ook graag bij uw dienst, bijeenkomst of evenement spreken. Wilt u haar uitnodigen, dan kan dat via het contactformulier of via info@front-women.nl.

Zondagdiensten

Wilt u graag een vrouwelijke spreker voor uw zondagse samenkomst? Femke komt graag bij uw kerk of organisatie spreken. Femke brengt een gepassioneerde boodschap vanuit het hart van God.

Vrouwen evenementen

De Frontwomen vrouwenbediening is ontstaan nadat Femke een woord van God ontving om dit op te zetten. Ze gelooft in de potentie van vrouwen en dat vrouwen in mogen zien dat ze allen waardevol zijn en geroepen voor een hoger doel. Ze helpt vrouwen graag ontdekken wat dit doel voor hun leven is door te spreken over visie maar ook over gebed en aanbidding en hoe dit bij kan dragen aan een leven vol van geloof.